Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA IZ SPLITA

Hajduk napravio presedan i komentirao VAR sobu: Hvala zbog Marija Zebeca

Šibenik i Hajduk susreli se u 21. kolu HT Prve lige
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.01.2023.
u 15:00

Ne sjećamo kada je zadnji puta jedan hrvatski prvoligaš komentirao suce prije samog početka utakmice i to na društvenim mrežama

U petak od 17 sati nastavlja je se Super Sport HNL, navijači su se sigurno zaželjeli domaćih uzbuđenja i utrke najboljih HR klubova za naslov prvaka. Utakmicom Istre 1961 i Slaven Belupa u 18. kolu u petak od 17 sati nastavlja se HNL. Dvoboj u Puli sudit će Ante Čulina iz Zagreba.

Subotnji raspored počinje derbi utakmicom Osijeka i Rijeke (15:00) u Gradskom vrtu gdje će suditi još jedan talent, Patrik Kolarić iz Čakovca. Od 17:30 Dinamo dočekuje Goricu, a sudačku postavu predvodit će Splićanin Duje Strukan.

Dalmatinski derbi odigrat će se u nedjelju od 15 sati, a sastaju se splitski Hajduk i Šibenik na Poljudu. Taj dvoboj odsudit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a zanimljivo je da je službena facebook stranica Hajduka komentirala izbor sudačke postave u VAR sobi, odnosno Marija Zebeca

15.05.2022., stadion Subicevac, Sibenik - Hrvatski Telekom Prva liga, 35. kolo, HNK Sibenik - GNK Dinamo. Sudac Mario Zebec. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

- VAR sudac u utakmici sa Šibenikom je Mario Zebec. Hvala!

Podsjetimo, splitski prvoligaš je ove sezone imao dosta sudačkog poguranca, što su potvrdili eksperti ali i sudačka komisija. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 7

DM
drazen.muhvic
16:04 16.01.2023.

Ono kada prodaš svoju dicu, nikoga ne dovedeš kao pravo pojačanje, pa ti jedino preostaje trubiti o "belosvetskoj zaveri"...

BE
Berri
15:13 16.01.2023.

Hajduk vuče neinteligentne poteze. Nekada je Hajduk išao u goste Partizanu i tamo je pobjeđivao 1-6, a današnji Hajduk je u strahu od Šibenika na Poljudu. Tu odmah pokazuju da nemaju povjerenja u Leku i svoju momčad i stvaraju nepotrebnu psihozu.

BE
Berri
15:18 16.01.2023.

Meni je jasno da se iza suca Marija Zebeca vuku repovi i da je radio ogromne i neoprostive greške, ali mi nije jasno da Hajduk reagira priopćenjem i to za utakmicu sa Šibenikom na Poljudu. Tu Hajduk pokazuje da nema povjerenja u trenera Leku, Livaju, Nikolu Kalinića i ostale. Pravi Hajduk već na poluvremenu mora voditi protiv Šibenika 3-0, i to bez pomoći sudaca i VAR sobe, a ne strahovati od odluka iz VAR sobe. Zapravo je ovaj komentar tužna slika današnjeg Hajduka. Paranoja i nepotrebno skretanje pozornosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije