Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE NA PRAGU POLJUDA

Hajduk kupuje reprezentativca i bivšeg člana velikana Porta?

Soccer: MexTour-Mexico at Nigeria
Chris Jones/REUTERS
24.07.2022.
u 20:29

Splićani se žele pojačati na stoperskim pozicijama jer su već ranije klub napustili Ferro i Nikola Katić.

Hajduk je tijekom ovog prijelaznog roka doveo samo Tonija Borevkovića, a novo pojačanje bi također mogli kupiti iz Portugala, javlja tamošnji medij Record. Naime, nigerijski reprezentativni stoper Chidozie Awaziem je korak do transfera u splitskog velikana, bivši je član uglednog Porta.

Na Dragau se nije baš previše naigrao pa je proveo vrijeme na posudbama u Nantesu te Leganesu, prije dvije godine je otkupljen od Boaviste za finu svotu od pet milijuna eura, no prošlu sezonu je također igrao na posudbi i to u turskom Alanyasporu. Portugalski klub se našao u novčanim problemima pa je prisiljen prodavati, odšteta iznosi dva milijuna eura. 

Splićanima se to ovako na prvu čini kao veliki zalogaj, ali Nikoličius je često pokazao kako može uspješno pronaći odgovarajući model transfera. Awaziem je bio i član Nigerije u posljednjim reprezentativnim akcijama protiv Meksika i Ekvadora. 

Može pokriti mjesto desnog braniča te stopera, čini se kao zanimljiv materijal a vrijeme će pokazati hoće li uskoro sletjeti u Split...Bijelima je navodno zanimljiv i bivšin Istrin prvotimac, više pročitajte OVDJE

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije