Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Hajduk imao težak ždrijeb, igra protiv Levskog ili Sutjeske

Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
19.06.2017.
u 14:51

Splićani će igrati protiv bugarskog Levskog ili Sutjeske iz Crne Gore i bit će domaćin prvog okršaja.

Nakon što je držan ždrijeb kvalifikacija za Ligu prvaka, obavljen je i ždrijeb Europske lige.

Nogometaši Osijeka u 1. pretkolu Europske lige igrat će protiv Santa Colome iz Andore protiv koje su igrali i prije pet godine u svom zadnjem izlazu u Europu.

Osijek će u prvom susretu 29. lipnja gostovati, a uzvrat je 6. srpnja na stadionu Gradski vrt. Ako momčad Zorana Zekića prođe tu prepreku, u drugom pretkolu čeka ih Luzern. Tu će prvu utakmicu igrati kod kuće, a uzvrat će se igrati u Švicarskoj.

Hajduk je, pak, imao prilično težak ždrijeb ždrijeb s obzirom na to da je bio nositelj u 2. pretkolu. Splićani će igrati protiv bugarskog Levskog ili Sutjeske iz Crne Gore i bit će domaćin prvog okršaja koji se igra 13. srpnja.

Hajduk je protiv Levskog igrao u 1. kolu Kupa Uefa 1999. godine i ispao je u dvije utakmice (0-0, 0-3), dok protiv Sutjeske do sada nije igrao. 

Levski i Sutjeska igrat će prvo 29. lipnja u Sofiji, a uzvrat je sedam dana kasnije u Nikšiću.

Ključne riječi

Komentara 29

EL
EldersRealm
15:27 19.06.2017.

Hajduku je svejedno, njima je sve tezak zdrijeb. Klub kojeg upropastava ulica i za to krivi sve druge je underdog protiv bilo kojeg organiziranog kluba.

Avatar tituš
tituš
15:26 19.06.2017.

ako to ne mogu proći, onda niti nisu za ozbiljan nogomet!

DU
Deleted user
15:37 19.06.2017.

Ma to im Mamić namjestio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije