Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje modrima

Uefa na svojim stranicama usporedila Dinamo s Realom, evo zbog čega

Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
19.06.2017.
u 11:42

I dok Riječani danas čekaju ždrijeb i ime prvog protivnika na putu prema najelitnijem nogometnom natjecanju, Uefa se sjetila modrih

Zagrebački Dinamo ove sezone nakon dugo vremena neće igrati kvalifikacije za Ligu prvaka već je to mjesto prepustio Rijeci koja je osvojila prvi naslov prvaka u povijesti.

I dok Riječani danas čekaju ždrijeb i ime prvog protivnika na putu prema najelitnijem nogometnom natjecanju, Uefa se sjetila modrih i posvetila im nešto prostora na svojim stranicama.

Naime, u najavi ždrijeba kvalifikacija europskih natjecanja, na stranicama krovne europske nogometne reprezentacija osvanula je fotografija zagrljenih dinamovaca, u ispod fotografije stoji potpis: "Dinamo Zagreb: Real Madrid kvalifikacija za Uefinu Ligu prvaka".

Nije to bez razloga napisano jer je maksimirski klub kralj pretkola te drži nekoliko rekorda. Odigrao je najviše utakmica u svim europskim pretkolima (za LP i EL) (99), prvi je s najviše nastupa u pretkolima za Ligu prvaka (76), ima najviše nastupa u drugom pretkolu Lige prvaka (28), a s istim brojem nastupa vodi i na popisu klubova koji su najviše puta bili u trećem pretkolu.

Komentara 5

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:35 15.07.2017.

da...i dinamo je klub s najgorom gol razlikom i najmanjim brojem osvojenih bodova u ligi prvaka....

Avatar ShuPac
ShuPac
12:17 19.06.2017.

E moj Delač, nisam baš siguran da ikoga ovaj podatak zanima osim tebe i onog kokainskog plivača s Brača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije