Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na obostranu korist

Hajduk i Budimirov Široki Brijeg potpisali sporazum o sportskoj i poslovnoj suradnji

Hajduk i Široki Brijeg
Foto: hajduk.hr
1/3
19.07.2023.
u 21:20

Mi kao klub smo sretni jer uz sebe imamo jedan veliki klub iz Hrvatske nogometne lige i sigurno je kako ćemo u ovoj partnerskoj suradnji raditi na dobrobiti jednog i drugog kluba”, rekao je direktor Širokog Brijega Josip Bevanda

Vodeći ljudi splitskog Hajduka i NK Široki Brijeg potpisali su u srijedu u Širokom Brijegu sporazum o poslovno-sportskoj suradnji što podrazumijeva razmjenu igrača, stručnih kadrova ali i znanja u poslovanju ovih sportskih kolektiva. Predsjednik HNK Hajduka Lukša Jakobušić izjavio je kako je posve logično potpisivanje sporazuma s NK Širokim Brijegom s obzirom da je ta momčad i zemljopisno blizu, te ima odličnu omladinsku školu.  

“Suradnja je već i konkretizirana, u prvoj momčadi Širokog Brijega su naš trener i pomoćni trener te će biti i tri igrača na posudbi, a naši juniori treniraju u kampu Musa-Karačić”, rekao je Jakobušić u tome sportskome centru. Donedavni trener juniora Bijelih Marijan Budimir preuzeo je prvu momčad Širokog Brijega koja se natječe u Premijer ligi BiH, a s druge strane kadetsku momčad Hajduka vodi Jure Ivanković, dosadašnji trener juniora Širokog Brijega. 

GALERIJA Leko poludio i dobio isključenje pred kraj poluvremena

Hajduk i Široki Brijeg
1/7

”Puni potencijal suradnje će se tek vidjeti u narednim godinama. Škola nogometa Širokog Brijega jedna je od najboljih u regiji. Siguran sam ćemo i jedni i drugi imati koristi po pitanju suradnje na razini struke i Akademije”, dodao je Jakobušić. Osim suradnje i međusobne potpore u sportskome dijelu, dva sportska kolektiva razmjenjivat će sva znanja u poslovanju, marketingu, logistici i drugim  poslovnim sektorima. 

VEZANI ČLANCI:

Iz NK Širokog Brijega su se zahvalili HNK Hajduku za ostvarenu suradnju.  “Mi kao klub smo sretni jer uz sebe imamo jedan veliki klub iz Hrvatske nogometne lige i sigurno je kako ćemo u ovoj partnerskoj suradnji raditi na dobrobiti jednog i drugog kluba”, rekao je direktor Širokog Brijega Josip Bevanda

VIDEO Bjelica otkrio nepoznate detalje o transferu Oršića: 'Stav Southamptona je bio tvrd'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije