Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremna utakmica
Povratak na članak

Hajduk dva puta vodio, ali nije mogao do pobjede protiv legendarne njemačke ekipe

Oba trenera prije početka drugog dijela promijenili su gotovo cijele ekipe. Igralo se dinamično, atraktivno i s prilikama na jednoj i drugoj strani terena.

Komentari 1

ZG
Zeljko Grabar
09:56 30.06.2022.

Jaki naslov za legendarni hrvatski i legendarni njemacki klub koji oba imaju slicnu dijagnozu. Veliku tradiciju,silaznu liniju kvalitete vec godinama i neuspijelo rukovodstvo. HSV je legenda samo na papiru koje se je odrekao i njegova legenda koja ga je ponovo ucvrstila u 2. ligi, a Hajduk je legenda samo onih najslijepijih navijaca koje ni malteski debakal nije uvjerio da se radi o napuhanom i sucima proguranom velikanu koji je to jos samo na paptru. Uostalom sve europske ljestvice najbolje oslikavaju ova dva "velikana". Kad ce se vec jedanput poceti ozbiljno pisati istina u sportu. Pitajte Eddia Pecu sto misli o ovim velikanima, za koje stalno treba izmisljati neku toplu vodu da bi se im opravdalo neuspjeha kako rukovodjenja tako i razvoja talenata kojih ima ali koji prolaze oko ova dva kluba kao brzi vlak i cuvaju se istih kao kuge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.