Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLO MATKO

Hajduk doveo mladog veznjaka iz Dinama

Karlo Matko
youtube
02.09.2022.
u 11:22

Mladić se odlučio u Hajduku nastaviti igrati i brusiti svoj talent. Rođen je 2009. godine, a prošle sezone igrao je za mlađe pionire Dinama.

Hajduk je doveo 13-godišnjeg Karla Matka, darovitog mladog veznjaka. Ova vijest ne bi bila posebno zanimljiva da Matko ne stiže iz Dinama.

Mladić se odlučio u Hajduku nastaviti igrati i brusiti svoj talent. Rođen je 2009. godine, a prošle sezone igrao je za mlađe pionire Dinama.

Podsjećamo, engleski mediji objavili su da je Hajduk ovih dana pokušao dovesti još jednog mladog igrača, Bryana Fiabemu (19) iz Chelseaja na posudbu.

Za ofenzivca su bili zainteresirani engleski trećeligaši Barnsley te Preston, u čijim je redovima na kraju i završio. 

Mladi Norvežanin prema Transfermarktu vrijedi 200.000 eura, a u 51 nastupu za Chelseajeve omladinske uzraste zabio je 16 golova. U Chelsea je stigao u siječnju 2020. iz matičnog Tromsoa za 650.000 eura.

>> Pogledajte i video: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
12:08 02.09.2022.

Siroti mali, ni nit začel ozbiljno igrat, a već je propal 🤦‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije