Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Hajduk doveo mladog albanskog reprezentativca

Inter Hajduk HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.08.2018.
u 22:12

Igrao je za U-19 reprezentaciju Albanije, a danas je redoviti član njihove U-21 reprezentacije, navodi se u priopćenju.

Član mlade nogometne reprezentacije Albanije Emir Sahiti u utorak je potpisao četverogodišnji ugovor s Hajdukom i priključen je radu Hajdukove druge momčadi, objavljeno je u utorak na službenom internetskom portalu splitskog kluba.

Devetnaestogodišnji Sahiti igra na poziciji krilnog napadača, a proljetni dio prošle sezone proveo je u drugoj momčadi Hajduka na posudbi iz makedonskog kluba Rabotnički.

U prošloj polusezoni nastupio je u devet utakmica za Hajdukovu drugu momčad i pri tom je upisao jedan pogodak, u susretu sa Solinom.

Sahiti je karijeru započeo u albanskom klubu KF Ramiz Sadiku, nakon čega je ubrzo prešao u FC Prishtina te zatim i u KF Trepča 89. Potom je prešao uz Rabotnički iz Skopja, gdje je za prvu momčad debitirao s nepunih 17 godina. 

Igrao je za U-19 reprezentaciju Albanije, a danas je redoviti član njihove U-21 reprezentacije, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
22:35 28.08.2018.

Hajduk doveo mladog albanskog reprezentativaca koji če biti svoj na svome uz svoje jer dolazi iz regije.

Avatar zagorac2
zagorac2
11:58 29.08.2018.

da nesto vrijedi nebi dosao u Hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije