Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO POJAČANJE
Povratak na članak

Hajduk doveo bivšeg bugarskog reprezentativca Terzieva

Terziev je igrao za reprezentaciju Bugarske, upisao devet nastupa, ali ove sezone izgubio je mjesto u Ludogorecu pa ga nije bilo ni u reprezentaciji.

Komentari 3

VK
vječni krojf
14:30 16.02.2017.

Znaci Hajduk je bio uspjesan u prosidbama.Dosta naprosili i to treba na brzinu potrositi,tako da zaposleni ne traze svoje place.Stvarno se pitam tko to nekontrolirano Hajduku daje novac.Dovode trenere sustere,sada i igrace iz inozemstva.Znaci nista od domacih Tica,to je samo slovo na papiru,skola ne radi nista,a pare nestaju.

VL
PR
prarvat
06:45 16.02.2017.

naš nogomet je dosadan. regionalna liga je najbolja opcija za razvoj i kvalitetu hrvatskog nogometa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.