Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO POJAČANJE

Hajduk doveo bivšeg bugarskog reprezentativca Terzieva

Terziev
Hajduk.hr
16.02.2017.
u 00:30

Terziev je igrao za reprezentaciju Bugarske, upisao devet nastupa, ali ove sezone izgubio je mjesto u Ludogorecu pa ga nije bilo ni u reprezentaciji.

Bugarski stoper, po potrebi i desni bek Georgi Terziev, bit će pojačanje Hajduka u proljetnom dijelu sezone. Stiže na posudbu do kraja sezone, s opcijom otkupa ugovora, iz bugarskog Ludogoreca. Terziev je igrao za reprezentaciju Bugarske, upisao devet nastupa, ali ove sezone izgubio je mjesto u Ludogorecu pa ga nije bilo ni u reprezentaciji.

Imao je nekoliko kombinacija, ali odlučio se u Hajduk preko kojeg se planira vratiti u reprezentaciju. Trener “bijelih” vapio je za stoperom, a odluka je pala na Terzieva zbog toga što može igrati i desnog beka, najdeficitarnijoj poziciji u Hajduku.

Naime, “bijeli” na beku imaju samo Josipa Juranovića...

>> USKOK upao u Hajduk! Istražuju se poslovanje i transferi kluba

Komentara 3

VK
vječni krojf
14:30 16.02.2017.

Znaci Hajduk je bio uspjesan u prosidbama.Dosta naprosili i to treba na brzinu potrositi,tako da zaposleni ne traze svoje place.Stvarno se pitam tko to nekontrolirano Hajduku daje novac.Dovode trenere sustere,sada i igrace iz inozemstva.Znaci nista od domacih Tica,to je samo slovo na papiru,skola ne radi nista,a pare nestaju.

PR
prarvat
06:45 16.02.2017.

naš nogomet je dosadan. regionalna liga je najbolja opcija za razvoj i kvalitetu hrvatskog nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije