Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U okviru suradnje

Hajduk dogovorio dvostruku posudbu: Zvijezde juniorske momčadi otišle u Široki Brijeg

Nyon: Trening nogometaša Hajduka uo?i sutrašnje  polufinalne utakmice Lige prvaka mladih
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
01.08.2023.
u 16:30

Marko Capan i Jere Vrcić bili su neizostavan dio uspješne juniorske generacije, a obojica su već nastupili i za prvu momčad. Capan ukupno pet puta, a Vrcić jednom

HNK Hajduk i NK Široki dogovorili su posudbu Marka Capana i Jere Vrcića do kraja aktualne sezone. Posudba je dogovorena u okviru nedavno potpisane poslovno-sportske suradnje dva kluba. Mladi igrači bijelih već su se priključili pripremama BiH prvoligaša, javljaju iz Hajduka.

Obojica su bili neizostavan dio uspješne juniorske generacije, a upisali su i debije za prvu momčad. Devetnaestogodišnji veznjak Marko Capan upisao je ukupno pet službena nastupa za Hajduk, trener Ivan Leko u momčad ga je prvi put uvrstio u veljači ove godine kada su Bijeli s 4:1 svladali Varaždin.

VEZANI ČLANCI:

Osamnaestogodišnji Jere Vrcić debitirao je još u listopadu prošle godine u utakmici SuperSport Hrvatskog kupa u kojoj je Hajduk s 5:1 svladao Tehničar iz Cvetkovca. To je za sada njegov jedini službeni nastup za prvu momčad.

VIDEO Trenutak kad su igrači Hajduka stigli pred Torcidu: Dođite vamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije