Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZIMA MOMČAD

Hajduk će voditi pomoćni trener: 'Ako pobijedimo Slaven, bit će nam lakše protiv PAOK-a'

Oostende: Jupiler Pro liga, KV Oostende - KV Kortrijk
Foto: Kurt Desplenter
1/3
12.08.2023.
u 17:50

Adnan Čustović je pomoćnik Ivana Leke koji će voditi momčad protiv Slaven Belupa i PAOK-a dok glavnom treneru Hajduka traje suspenzija od pet utakmica. Govorio je o svojim planovima u predstojećim ogledima

Ivan Leko je zbog incidenta na utakmici Superkupa između Dinama i Hajduka kažnjen s pet utakmica suspenzije. Umjesto njega, momčad će voditi Adnan Čustović. Momčad je vodio i ranije, a ovoga puta će mu prva utakmica biti ona protiv Slaven Belupa.

"Pokušat ću pomoći u vrijeme dok je glavni trener suspendiran, nastojat ćemo nastaviti s našim principima koje imamo i u obrani i u napadu. Naši igrači su spremni, u svakom trenutku znaju što raditi u obrani i u napadu", rekao je za 24 sata.

GALERIJA Hajduk i PAOK bez pogodaka na Poljudu

Oostende: Jupiler Pro liga, KV Oostende - KV Kortrijk
1/36

"Mijenjali su se u odnosu na prošlu sezonu, imaju novog trenera, mijenjali su i sustav pa sada igraju s četiri igrača u obrani. Imaju igrače poput Hodže i Crnca koji su opasni u ofenzivnim tranzicijama", kazao je trener pa se osvrnuo i na predstojeći susret s PAOK-om.

VEZANI ČLANCI:

"Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv PAOK-a, ali je trebamo što prije zaboraviti i pripremiti ovu utakmicu koja nam je jako važna, puno je važnije da dođemo s pobjedničkim mentalitetom i dobrim igrama. Ako ostvarimo pobjedu u nedjelju bit će nam lakše i u četvrtak", zaključio je.

VIDEO Grci: Otkriven uzrok i točno vrijeme smrti grčkog navijača. Našao se među sukobljenim huliganima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije