Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski boks

Habazin izaziva najbolju boksačicu svijeta Braekhus: “Ne budi kukavica!”

Ivana Habazin
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
14.09.2018.
u 14:02

Ti si najveća boksačica u povijesti, ne traži izlike. Uostalom, dala si priliku za uzvrat mnogim boksačicama pa možeš i meni - ističe Ivana Habazin

Osokoljena obranom naslova prvakinje po IBO organizaciji, Ivana Habazin izazvala je najbolju boksačicu današnjice Norvežanku Ceciliju Braekhus (36), vlasnicu četiri najvažnija pojasa (WBC, WBA, IBF, WBO).

– Cecilia, prozivam te da mi daš uzvrat. Ne budi kukavica. Ti znaš da te mogu ugroziti, no ti si najveća boksačica u povijesti, ne traži izlike. Uostalom, dala si priliku za uzvrat mnogim boksačicama pa možeš i meni.

Sjećaš li se naše prve borbe iz 2014.? Svi su očekivali da ćeš me nokautirati, a dobila si me na bodove. 

>> Pogledajte što je Ivana Habazin rekla nakon pobjede protiv Gifty Amanue Ankrah

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
19:10 14.09.2018.

Norvezanka?!Kad ono odurna crna njuska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije