Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIVIRANI

Haas F1 Team želi bodove već u prvoj utrci

Haas F1 Team
Haas F1 Team
05.01.2016.
u 11:55

'Imati šansu osvojiti bodove je naš cilj. I pokazati dobar show. Pokazati za što smo radili posljednje dvije godine. Bez velikih drama, to je naš najveći cilj ovog trenutka.'

Šef Haas F1 Teama, Gunther Steiner, tvrdi da američka momčad cilja na bodove već u svojoj prvoj utrci, što je pothvat koji je uspio malenom broju momčadi u povijesti Formule 1.

Od tri ekipe koje su se oktanskom cirkusu pridružile 2010., nijedna od njih bodove nije osvajala u prvoj sezoni, a kamoli u prvoj utrci. Jedina momčad koja je uspjela doći do bodova je bila Marussia, i to tek u svojoj petoj sezoni u Formuli 1.

Unatoč ovim podacima, Haas je optimističan. Na pitanje što smatra mogućim za njihovu debitantsku utrku, Steiner kaže:

- Želimo osvojiti bodove. Što se tiče kvalifikacija, ako uđemo u Q2, bit ćemo zadovoljni.

- Imati šansu osvojiti bodove je naš cilj. I pokazati dobar show. Pokazati za što smo radili posljednje dvije godine. Bez velikih drama, to je naš najveći cilj ovog trenutka.

Iako će momčadi trebati vremena da se razvija i skupi iskustvo, Steiner kaže kako Haas u svoje redove neće dovoditi poznate inženjere i ostale stručnjake.

- Uhodane ljude, ali ne velika imena. Neće biti Adriana Neweyja naprimjer.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Wolff vjeruje da Formula 1 može postati manje predvidljiva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije