Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunjava očekivanja

Haaland neobičnom pojavom preuzeo proslavu naslova: Zašto o njima pišu svi britanski mediji?

Premier League - Manchester City v Chelsea
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
22.05.2023.
u 23:00

"Građani" su de facto okrunjeni naslovom prvaka u subotu nakon što je Nottingham Forest s 1:0 pobjedio Arsenal, ali slavlje je uslijedilo tek nakon nedjeljne utakmice protiv Chelsea u kojoj su slavili rezultatom 1:0. Priliku za još jedan trofej imat će 10. lipnja kada se u finalu Lige prvaka susreću s Interom

Proslavu trećeg uzastopnog naslova prvaka Premier lige obilježila je neobična pojava. Točnije, dvije neobične pojave. Riječ je o Erlingu Haalandu i njegovoj djevojci Isabel Johansen u usklađenim nebesko plavim pidžamama

"Građani" su de facto okrunjeni naslovom prvaka u subotu nakon što je Nottingham Forest s 1:0 pobijedio Arsenal, ali slavlje je uslijedilo tek nakon nedjeljne utakmice protiv Chelsea u kojoj su slavili rezultatom 1:0. 

GALERIJA Evo kako su britanski mediji u naslovima opisali veliku bitku na Etihadu

Premier League - Manchester City v Chelsea
1/16

Nakon što su na Etihadu pobijedili "Plave" i podigli pehar, igrači i uzvanici zaputili su se u na privatnu zabavu u gradu i tamo nastavili slaviti do sitnih sati.

Posebno su se ipak, istaknuli Erling Haaland i njegova djevojka Isabela Johansen. Mlada zvijezda Etihada i njegova partnerica pojavili su se u pidžamama usklađenih boja i nasmijani za kamere. Pridružio im se i igračev otac Alf-Inge, u nebesko plavoj majci, ali ipak bez pidžame.

VEZANI ČLANCI:

S pidžamom ili u majci čini se da se za sad ispunjavaju stihovi pjesme koju su navijači posvetili mlađem Haalandu. "Plav je kao i njegov otac", stoji u jednom stihu, kojeg je norveški dvojac potvrdio na proslavi.

Ključan je onaj: "Došao je da osvoji Ligu prvaka!" Za to će 22-godišnjak imati priliku 10. lipnja kada se njegov klub u Istanbulu susreće s Interom u borbi za europsku krunu.

Fotografije Erlingove i Isabeline kombinacija možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije