Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DEJA VU'

Gvardiol se oglasio nakon gola i poteza koji će se pamtiti, evo što je objavio na X-u

Manchester City v Luton Town - Premier League - Etihad Stadium
Foto: martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
1/2
13.04.2024.
u 20:34

Oba puta Gvardiol je zabio svojom slabijom, desnom nogom. Kada se u obzir uzme da su to bili itekako jaki udarci s dosta velikih udaljenosti, postavlja se pitanje, kako bi to tek razorno bilo da su ti šutevi bili upućeni lijevom nogom

Ne jednom, već dvaput je fantastično za svoj Manchester City ovoga tjedna zabijao Joško Gvardiol. Hrvatski dragulj, najskuplji stoper svijeta najprije je zavalio majstorsku golčinu na gostovanju kod Real Madrida u Ligi prvaka, a onda je ove subote zabio možda i još ljepši pogodak Lutonu u engleskoj Premier ligi.

Oba puta Gvardiol je zabio svojom slabijom, desnom nogom. Kada se u obzir uzme da su to bili itekako jaki udarci s dosta velikih udaljenosti, postavlja se pitanje, kako bi to tek razorno bilo da su ti šutevi bili upućeni lijevom nogom.

POGODAK GVARDIOLA POGLEDAJTE OVDJE

Hvalio je Gvardiola nakon dvoboja protiv Lutona i njegov trener Pep Guardiola. Rekao je da je pravo blago imati takvog igrača, da je takvih malo. Nije španjolski strateg puno pogriješio, zaista se teško sjetiti koji je obrambeni igrač zabijao na takav način, a još i gotovo perfektno odrađivao sve zadatke odostraga.

Ubrzo nakon utakmice javio se i sam Gvardiol. Objavio je kratku poruku:

- Deja vu pogodak! Ponosan sam na izvedbu momčadi - napisao je Joško Gvardiol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije