Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆA ROBA

Europski giganti otimaju se za zvijezdu Hrvatske: Najjači klubovi žele Dalićevu ključnu kariku

KATAR 2022 - Hrvatski nogometaši slave izjednačujući pogodak protiv Japan
Igor Kralj/PIXSELL
30.01.2023.
u 15:27

Mediji diljem starog kontinenta pišu o tome da nekolicina slavnih klubova želi dovesti Marcela Brozovića

Marcelo Brozović na pragu je napuštanja milanskog Intera, javlja čitani talijanski medij Gazzetta dello Sport. Poznate novine su objavile vijest kako se Inter planira riješiti sjajnog hrvatskog veznjaka zbog pada u formi i učestalih ozljeda, ali i kako imaju planove za nastaviti izgradnju momčadi bez vatrenog. 

Engleski i španjolski mediji raspisali su se o velikoj potražnji za Brozovićem, a navodno su u igri veliki klubovi s Otoka poput Chelseaja i Liverpoola. Jurgen Klopp je već dugo vremena obožavatelj Epic Broza, želio ga je dovesti prošlog ljeta, ali transfer se ipak nije uspio realizirati. 

 

 

Španjolci su u kombinacije ubacili dva najveća kluba La Lige, a radi se o madridskom Realu i Barceloni koja se spominjala u kontekst dovođenja Hrvata na Camp Nou u sklopu razmjene za Francka Kessieja. Talijani pak pišu da je moguć ostanak Marcela u Serie A, ali je malo vjerojatno kako će potpisati za Juventus, pogotovo nakon toga što su bodovno kažnjeni radi financijskih malverzacija. 

 

 

Kako bilo, Marcelo je s Interom potpisao ugovor do 2026. godine i biti će zanimljivo vidjeti gdje će nastaviti karijeru. 

Komentara 1

SP
Stari panj
18:03 30.01.2023.

Ja mislio Livaja u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije