Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐENA NATJECANJA

Gusta magla najveći problem Sočija; Svindal odustao od Igara

Soči
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
17.02.2014.
u 14:34

Norvežanin Aksel Lund Svindal zbog problema s alergijama i umorom povukao se sa ZOI-ja u Sočiju i neće braniti broncu u veleslalomu u srijedu.

Organizatori Zimskih olimpijskih igara u Sočiju naišli su na prve ozbiljnije probleme. Nakon što je nekoliko dana sunce grijalo grad na crnomorskoj obali, a neki sportaši nastupali su i u kratkim rukavima, u utorak se nad Soči spustila gusta magla.

Zbog toga su morala biti otkazana sva natjecanja koja se ne igraju u dvorani. Tako je odgođeno natjecanje u snowboardu u disciplini cross te masovni start biatlonaca na 15 kilometara.

Još se čekaju nove satnice, a sigurno je da će se održati u utorak.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Svindal odustao od Igara

Norvežanin Aksel Lund Svindal zbog problema s alergijama i umorom povukao se sa ZOI-ja u Sočiju i neće braniti broncu u veleslalomu u srijedu. Takvu je odluku donio da bi se što bolje pripremio za nastavak Svjetskog kupa u kojem trenutačno drži drugo mjesto.

>> 'Soči je sramota i propast skijanja!'
>> Kad je 'djedica' osvojio prvu medalju na OI, suparnici skakali s tobogana u pijesak

Komentara 4

VD
vdpk
14:59 17.02.2014.

Treba odma podici tuzbu. Nemere se samo tak spustit gusta magla :)))

TO
tonimohave
15:45 18.02.2014.

Tko bi rekao da su Slovenci bolji od Hrvata u skijanju

Avatar TinaMazze
TinaMazze
14:57 17.02.2014.

Uh koja sreća sad se Slovencima smiješi još jedna medalja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije