Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LARA GUT:

'Soči je sramota i propast skijanja!'

Lara Gut
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.02.2014.
u 14:56

- Na dnu staze uopće nije bilo snijega. To više nije zabavno. Ovo je katastrofa i sramota! - ljutito je poručila Gut.

Talentirana švicarska skijašica Lara Gut bila je bijesna na organizatore ZOI-ja u Sočiju nakon što je u utrci superveleslaloma ostala bez medalje. Gut, koja je utrku završila kao četvrta, tvrdi da uvjeti nisu bili regularni.

- Na dnu staze uopće nije bilo snijega. To više nije zabavno. Ovo je katastrofa i sramota! - ljutito je poručila Gut.

- Ovo je propast skijanja, svi su padali. Cilj je bio samo ostati na skijama. Mi smo nastupale na natjecanju koje se zove skijanje na vodi.

Zlato je uzela Anna Fenninger, Maria Höfl-Riesch je bila druga dok je Nicole Hosp osvojila broncu sa samo sedam stotinki prednosti ispred Gut.

>> Fenninger osvojila zlato, Hoefl-Riesch se približava Janici

Komentara 30

DU
Deleted user
15:54 16.02.2014.

Da li ste primjetili da mediji samo plasiraju "negativne" vijesti iz Rusije, pri tome mislim vezano uz Olimpijske igre ? Svi se samo žale na nesto. Ili im ne odgovara smjestaj ili im ne valjaju staze ili se raspravlja o pravima homica ... majko mila... pa da li ovi ljudi idu tamo na godisnji odmor ili se idu natjecati ? Za mene osobno "tocka na i" su bile one švapske "gay" uniforme. Zasto danas vise ne mozemo ni pogledati proklete Olimpijske igre a da mi pri tome liberalni idioti ne salju nekakvu glupu politicku poruku ? Vec vidim svj. nogometno provenstvo i švapske nogometase kako igraju nogometu tangama ofarbanim u dugine boje u znak podrske homicima.

Avatar Melankolija
Melankolija
16:00 16.02.2014.

Imala si se priliku skijati na +16 stupnjeva, nije li to divno?

SM
siki_miki
18:59 16.02.2014.

Bad loser. Uvjeti su podjednaki za sve a ova je valjda mislila da ce imati berbu medalja. Vrijeme je takvo kakvo je, na to se ne moze utjecati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije