Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS ODLUKA

Gudelj: Postigli smo 15 golova, a ovdje promašimo osam zicera!

'SPECIJAL MAX 01.05.2013., Hlapicina, Mursko Sredisce - Trening U17 hrvatske nogometne reprezentacije. Marijan Mrmic , Josip Omrcen Ceko i Ivan Gudelj.  Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
Marijan Susenj/PIXSELL
11.05.2013.
u 10:54

– Mi smo u dvije utakmice stvorili osam prilika! U kvalifikacijama smo zabili 15 golova i nisam očekivao da bismo ovdje mogli imati problem realizacije – rekao je izbornik Ivan Gudelj.

Danas u 19.30 sati u mjestu Zlate Moravce (Slovačka) hrvatska kadetska reprezentacija (do 17 godina) hvata posljednji vlak za ulazak u drugi krug EP-a. Nakon dva remija bez golova, protiv Italije i Rusije, naša momčad više ne ovisi sama o sebi i uoči dvoboja s Ukrajinom mnogo je špekulacija.

Budu li u zadnjem kolu Rusi i Talijani remizirali s golovima (1:1, 2:2...), našoj vrsti predvođenoj Alenom Halilovićem neće pomoći nikakva pobjeda, jer će Talijani i Rusi ići dalje zbog više postignutih golova.

U slučaju da Talijani i Rusi remiziraju bez golova, Hrvatskoj treba pobjeda sa dva gola prednosti ili jednim, s više golova (3:2 i više), a ako Rusi ili Talijani pobijede, Hrvatskoj bi bila dostatna bilo kakva pobjeda.

– Ne vjerujem da će se Talijani i Rusi dogovarati. Mi smo u dvije utakmice stvorili osam prilika! U kvalifikacijama smo zabili 15 golova i nisam očekivao da bismo ovdje mogli imati problem realizacije – rekao je izbornik Ivan Gudelj i najavio da će umjesto Stolnika igrati Murić.

>> Službeno: Štimac vodi vatrene na pripreme u Međugorje

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije