Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik je ljutit

Gudelj: Nisu nas tako učili na Uefinim predavanjima o fair-playu

'SPECIJAL MAX 01.05.2013., Hlapicina, Mursko Sredisce - Trening U17 hrvatske nogometne reprezentacije. Marijan Mrmic , Josip Omrcen Ceko i Ivan Gudelj.  Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
Marijan Susenj/PIXSELL
11.05.2013.
u 22:20

- Ponosan sam na igrače, u 34 utakmice izgubili smo samo jednu i vjerujem da ćemo na SP u listopadu naplatiti ovo razočaranje

Izbornik Hrvatske U-17 reprezentacije Ivan Gudelj bio je silno razočaran i ljutit nakon što je naša reprezentacija ispala s Europskog prvenstva. Nije mu se svidjelo što su Italija i Rusija odigrali 1:1.

- Silno sam razočaran i ogorčen! Bio sam na pustim Uefinim predavanjima o fair-playu, o izbjegavanju namještanja utakmica, a onda se na velikom natjecanju dogodi ovakva farsa! Iako smo bili najbolja momčad u skupini, idemo doma. Ponosan sam na igrače, u 34 utakmice izgubili smo samo jednu i vjerujem da ćemo na SP u listopadu naplatiti ovo razočaranje - rekao je Gudelj.

>>Hrvatska je ispala s Eura, Italija i Rusija odigrali 1:1!

>>Jesu li Talijani i Rusi namjestili rezultat ili je sve samo slučajnost?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije