Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno

Guardiola 'umro od straha' pa kiptio od bijesa: Pogledajte što mu je navijač napravio

Foto: Tik Tok screenshot
1/3
11.07.2022.
u 15:32

Navijač se želio fotografirati sa Španjolcem koji je pokušao izbjeći taj susret...

Društvenim mrežama širi se snimka događaja koji se prema navodima britanskih medija dogodio ovog vikenda. Video, naime, prikazuje susret slavnog trenera Manchester Cityja Josepha Guardiole i jednog napasnog navijača.

Točnije, riječ je bila o potjeri na biciklu u noćnim satima ulicama Manchestera. Navijač se želio fotografirati sa Španjolcem koji je pokušao izbjeći taj susret.

- Pep, može fotografija? Pep? Hej! Zašto bježiš? - vikao je navijač dok se vozio iza trenera, a nakon što se zaustavio, Guardiolin izraz lica isprva je odavao strah, a potom i ljutnju.

No, navijač nije odustajao. Želio se rukovati, a Guradiola je to odbio i samo nastavio svojim putem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije