Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN MORA ZABIJATI

Guardiola: Svejedno mi je hoće li Ronaldo i Bale igrati

Guardiola, Mandžukić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
28.04.2014.
u 13:41

- Čitam da je Real već u finalu... Lovimo 0:1 i moramo zabiti dva ili tri gola. To je sve osim lako. Znamo da je pred nama težak zadatak - rekao je trener Bayerna Pep Guardiola.

Uzvratnu utakmicu Lige prvaka između Bayerna i Reala na Allianz Areni pratit će 108 televizijskih postaja i 880 ljudi iz medija što dovoljno govori kakav se spektakl sprema.

- Čitam da je Real već u finalu... Lovimo 0:1 i moramo zabiti dva ili tri gola. To je sve osim lako. Znamo da je pred nama težak zadatak - rekao je trener Bayerna Pep Guardiola na konferenciji za medije uoči utakmice.

Guardiola smatra da se Real ovaj put neće braniti.

- Sumnjam da će Carlo Ancelotti čuvati rezultat. Tako bi Realu bilo jako teško igrati - rekao je Guardiola pa dodao:

- Važan je posjed lopte. Ako budemo kontrolirali igru, nadam se da ćemo to uspjeti iskoristiti. Real ima brze igrače i moramo držati poziciju kad izgubimo loptu. Najbolje da ih držimo što dalje od našeg gola.

Još nije poznato hoće li igrati dva najskuplja igrača svijeta, Cristiano Ronaldo i Gareth Bale. Portugalac je za vikend zabio dva gola, ali ima problema s koljenom dok Velšanin ima gripu. Guardiolu to ne brine.

- Za mene nema razlike ako Ronaldo i Bale budu igrali ili ne.

Arjen Robben se nakon prve utakmice čudio defenzivnoj postavi Reala.

- Real će doći ovdje su puno optimizma, ali znaju da im ništa nećemo pokloniti. Moramo zabijati, ali i paziti na kontre. Još uvijek smo gladni uspjeha, želimo se upisati u povijesti i proći u finale - rekao je Nizozemac.

>> Pep Guardiola na ljeto će pokušati dovesti Modrića u Bayern!

Tko će proći u finale Lige prvaka?

Komentara 3

DU
Deleted user
15:45 28.04.2014.

Ako ovaj Guardiola ne bude sputavo igrace Bayerna,i pusti da oni igraju svoju tehniku,Bayern ce sigurno da ih uzme bez veliki poteskoca,ali………..

HA
hajduk1966
17:22 28.04.2014.

Kako tako veliki trener ne moze shvatiti da nije igra samo posjed lopte,to si imao i u prvoj utakmici pa si popusio 1:0,a s druge strane nije svejedno dali ce igrati Ronaldo i Bale

SA
SI aka SI
08:39 29.04.2014.

lani bi Bayern mogao relativno lako uloviti nedostatak, ali ovaj Bayern je taman toliiko lošiji da će mu to biti jako teško. Svejedno, pljuvati klub koji dođe do 1/2 finala je neopravdano, nije bez razloga činjenica da još nitko nije obranio naslov. A i daleko je još Real od finala, nije uvijek uspješno prolazio protiv tika-take ove sezone, premda Bayern ipak nema pojedinca u rangu Messija koji može sam prelomiti utakmicu- ima jednoga koji je blizu toga (Riberya), ali taj je na prvoj utakmici bio nevidljiv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije