Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška kolegi

Guardiola stao uz Artetu, hoće li i Arsenal?

Mikel Arteta
Press Association/Pixsell
23.12.2020.
u 10:05

- Dobro poznajem Artetine kvalitete, kao trenera i osobe. To govorim iz vlastitog iskustva dok smo zajedno radili u Manchester Cityju i stvorili jedan od najuspješnijih klubova u engleskoj povijesti. Bez njega to ne bi bilo moguće - kazao je Guardiola

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je da bi Arsenal napravio veliku grešku kada bi dao otkaz treneru Mikelu Arteti, objavili su britanski mediji.  

 - Napravili bi veliku grešku ako bi mu dali otkaz. No, siguran sam da se to neće dogoditi i da imaju povjerenje u njega - rekao je Guardiola nakon što je Manchester City u utorak u četvrtfinalu engleskog Liga kupa na gostovanju svladao Arsenal s 4:1. 

Arteta je tri i pol sezone bio pomoćnik Guardioli u Manchester Cityju, a prije godinu dana preuzeo je Arsenal i s njim je prošle sezone osvojio FA kup. No, ove sezone Arsenal je ostvario najgori prvenstveni start u zadnjih 39 godina.

U posljednjih sedam kola Premier lige osvojio je samo dva boda, te se nalazi na 15. mjestu sa 14 bodova.

- Dobro poznajem Artetine kvalitete, kao trenera i osobe. To govorim iz vlastitog iskustva dok smo zajedno radili u Manchester Cityju i stvorili jedan od najuspješnijih klubova u engleskoj povijesti. Bez njega to ne bi bilo moguće - kazao je Guardiola i dodao:

- Da bi stvorili nešto treba vam vrijeme, i ja sam ga dobio u svojoj prvoj sezoni u Cityju. Arteta će donijeti rezultat, to je samo pitanje vremena.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
11:13 23.12.2020.

Kada se uđe u ovakvu seriju loših rezultata, a koja se prenosi na igrače i vodstvo u pogledu teškog grča i blokade, jedino je rješenje promjena trenera, jbg Arteta nisi uspio, ovo je katastrofalno loše, igrači izgledaju dezorijentirano na terenu, a Artetea ima izbezumljeni pogled i žuti izgled, kao veliki gnojni čir, koji će puknuti, promjena odmah...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije