Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEPE OSTAJE NA NOU CAMPU

Guardiola produžio na godinu dana s Barcom

Josep Guardiola
AFP
20.01.2010.
u 14:24

Josep Guardiola ostaje trener nogometaša Barcelone najmanje do kraja sljedeće sezone, objavio je u srijedu predsjednik Sportskog društva Barcelona Juan Laporta.

Zasad jednogodišnje produženje ugovora Laporta je pred golemim novinarskom auditorijem na Nou Campu objavio u nazočnosti samog Guardiole i sportskog direktora Aitora Begiristaina.

- Sinoć smo se sastali i Pep mi se obvezao da će još najmanje godinu dana ostati uz nas – kazao je Laporta.

Razlog minimalnog produženja suradnje, otkriveno je, leži u činjenici da sportsko društvo očekuju novi predsjednički izbori, te postoji teoretska mogućnost da 39-godišnji trener neće odgovarati mogućem novom čelniku organizacije. Stoga je dogovor između Laporte i Guardiole zasad samo usmene prirode. Bude li sve u redu nakon predsjedničkih izbora, Laporta će ga potpisati prvog srpnja.

- Ono što ovom objavom zapravo hoćemo jest izvijestiti javnost o jamstvu i i kompromisu koje smo postigli, reći jasno i glasno da je trener spreman ostati na čelu kluba – rekao je Laporta.

Laporta je svoj 39. rođendan proslavio u ponedjeljak. Došao je na klupu početkom prošle sezone te odveo katalonski klub do šest naslova u istoj sezoni.

Komentara 2

GA
garincha
23:13 23.01.2010.

Nevjerojatno!Pa da li ima iko u urednistvu ko pregleda tekstove ovih piskarala..

OB
-obrisani-
15:16 20.01.2010.

Znači Laporta je trener i ima 39 godina. Zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije