Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener Bayerna

Guardiola: Nismo najbolji u Europi, ne zaslužujemo pohvale

'Munich\'s head coach Pep Guardiola is pictured during the Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach at Allianz Arena in Munich, Germany, 09 August 2013. Photo: An
'Andreas Gebert/DPA/PIXSELL'
13.12.2013.
u 19:24

- Prvenstvo nije odlučeno, nije to neka velika prednost, iako vidim da nas svi već tretiraju kao prvaka

Poraz od Manchester Cityja u Ligi prvaka malo je spustio Bayern na zemlju. Barem se to može tako protumačiti prema izjavama trenera Pepa Guardiole.

- Bayern je prošle sezone pod vodstvom Juppa Heynckesa bio čudesan, ali ove sezone nismo najbolji u Europi i ne zaslužujemo pohvale. Puno stvari moramo promijeniti i poboljšati, rekao je Guardiola.

U prvenstvu Bayernu odlično ide, prvi je s četiri boda više od Bayera i čak deset od Borussije, ali Guardiola spušta loptu na zemlju.

- Prvenstvo nije odlučeno, nije to neka velika prednost, iako vidim da nas svi već tretiraju kao prvaka. Međutim, daleko je to od gotovog prvenstva, začudio sam se koliko je teška svaka utakmica u Bundesligi - zaključio je trener Bavaraca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije