Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale stručnjaka

Guardiola hvali Benka: Dobar je, ali mora ići korak po korak

Pep Guardiola
Foto: Reuters (Ilustracija)
22.07.2015.
u 11:28

S vremena na vrijeme on će trenirati s nama, ali ostaje u drugoj momčadi. Još uvijek mora napredovati u nekim segmentima igra, ali mi smo zadovoljni s njim – kaže Pep

Trener Bayerna Pep Guardiola nakon pobjede protiv Intera 1:0 posebno je pohvalio 17-godišnjeg veznjaka Fabiana Benka, ali je istaknuo da on još uvijek nije spreman za seniorski nogomet, piše Goal.

˜– Benko je jako mlad igrač, ima samo 17 godina, ali mi mislimo da je dobar. Mora ići korak po korak. Za njega je čast što je ovdje. Trenira s našim zvijezdama i to je veliki korak za njega, ali njegovo mjesto je ipak u našoj drugoj ili trećoj momčadi – rekao je Guardiola pa nastavio:

– S vremena na vrijeme on će trenirati s nama, ali ostaje u drugoj momčadi. Još uvijek mora napredovati u nekim segmentima igra, ali mi smo zadovoljni njime.

>>Hrvat među najvećim Bayernovim talentima: 'Guardiola računa na njega'

Komentara 5

PP
pp
11:43 22.07.2015.

Ja sam prvo pomislio na Leona Benka pa si mislim di će on polako kad ima preko trideset.

DH
dalibor.hren
13:31 22.07.2015.

Lako Guardiola soli pamet kad ima takvu ekipu... Sad nema Riberija ni Robena i odmah je frka! Nek napravi prvaka od Zadra bez pojačanja!!! Adajot!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:07 27.07.2015.

kad vidim ovog pepa u očima mi dugine boje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije