Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Grk Mavrias: Dokazat ću se, navijači Rijeke su sjajni

Foto: NK Rijeka
24.08.2017.
u 14:42

- Atmosfera je bila odlična, navijači su sjajni. Stadion je bio pun i mislim da momčad nije imala sreće što nije ušla u skupine Lige prvaka jer imala je priliku.

Nije dugo trebalo čekati na prve poteze prvaka s Rujevice nakon što je trener Matjaž Kek prozvao čelnike zbog tankog kadra. Rijeka je predstavila novo pojačanje - grčki krilni igrač Charalampos Mavrias prošao je liječnički pregled i ovu će sezonu igrati za hrvatskog prvaka, a postoji i mogućnost produljenja ugovora za još tri sezone. 

Karijeru je inače počeo u Panathinaikosu, a igrao je kasnije za Sunderland, Fortunu Düsseldorf i Karlsruhe. Mavrias se imao priliku uživo osvjedočiti spektaklu na Rujevici protiv najvećeg suparnika matičnog kluba, a na predstavljanju je rekao:

- Atmosfera je bila odlična, navijači su sjajni. Stadion je bio pun i mislim da momčad nije imala sreće što nije ušla u skupine Lige prvaka jer imala je priliku. Vjerujem da se svi radujemo Europskoj ligi, to je također pravi izazov. Ja se prvo moram dokazati na treningu. Dat ću sve od sebe da pokažem treneru i suigračima da sam spreman pomoći gdje god me trener stavi, najbolje se osjećam na bočnim pozicijama na desnoj strani terena - rekao je Mavrias.

Nije to ni kraj prijelaznog roka, Rijeka traži pojačanja i za napad, a talijanski portali prenose vijest o zanimanju za napadača Crotonea, 25-godišnjeg Ganca Maxwella Acostyja.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:58 24.08.2017.

nema kraja našim lumenima.. umjesto da se pojačaju pred kvalifikacijske utakmice sad to rade kad niš od svega ne bu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije