Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvala kolegi

Griezmann: Mandžukić je bio za čistu desetku!

Real Madrid - Atletico Madrid
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.08.2014.
u 08:41

Madridski Atletico pobjedom 1:0 protiv Reala osvojio je prvi trofej u sezoni. Pogotkom Marija Mandžukića uzeli su Superkup i tako se osvetili Realu za poraz u finalu Lige prvaka na kraju prošle sezone.

- Osjećaj je super! Ne mogu reći da je ovo prava osveta za Ligu prvaka, ali je svakako odličan osjećaj, rekao je Koke pa nastavio:

- Izgubili smo neke važne igrače i svi smo strahovali kako će se to odraziti na igru momčadi, ali smo doveli neka pojačanja i dobro smo počeli. Osvojili smo trofej odmah na početku pred našim sjajnim navijačima. Moramo još puno raditi, koncentrirati se na svoju igru i vidjeti gdje će nas to dovesti.

Antoine Griezmann, jedno od pojačanja, asistirao je Mandžukiću za odlučujući pogodak.

- Publika je bila fenomenalna i ona nas je nosila do pobjede. Nadam se da ćemo im i ubuduće donositi trofeje, rekao je Griezmann pa pohvalio kolegu u napadu.

- Mandžukić? Čista desetka!

Kapetan Gabi bio je zadovoljan izvedbom.

- Bila je ovo važna utakmica za nas i važan naslov. Ipak, u prvenstvu će biti teže.

>>Mandžukić donio Atleticu Superkup, pregrubi Modrić dobio crveni karton!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije