Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA ŽIVI

Grci preveli knjigu o Draženu: 'Život i ostavština košarkaškog Mozarta'

Dražen Petrović
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
25.01.2019.
u 18:09

No, možda je na takvu odluku utjecala i činjenica da je te, fatalne, 1993., Dražen imao ponudu Panathinaikosa za kojeg je tada igrao Stojko Vranković

Da legenda o Draženu Petroviću živi u košarkaškoj Europi dokaz je i najnoviji uradak grčkog knjižarskog izdavača MVPublications.

Iako hrvatski virtuoz nije nikad zaigrao niti za jedan grčki klub, ova je kuća odlučila na grčki jezik prevesti knjigu australskog novinara Todda Spehra “Dražen: Život i ostavština košarkaškog Mozarta”.

Dražen Petrović
1/6

No, možda je na takvu odluku utjecala i činjenica da je te, fatalne, 1993., Dražen imao ponudu Panathinaikosa za kojeg je tada igrao Stojko Vranković:

- To ljeto Dražen se nadao pozivu Houstona, a druga opcija bila je povratak u Europu u kojoj je najkonkretnije zanimanje pokazivao Panathinaikos. Oni su mu tada nudili velike novce, a ja sam bio spona u tim razgovorima - kazao je Stojko dodavši da će promocija knjige u Ateni biti 11. ožujka i da se na njoj očekuje dolazak Draženove majke Biserke i brata Aleksandra. 

Komentara 2

PR
prajdali100
19:56 25.01.2019.

Jedan, jedini, neponovljivi Dražen Petrović. Počivao u miru.

IG
igor379
18:26 25.01.2019.

naporni ste s njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije