Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovcu kapitalan sportski objekt

Grad svjetske rekorderke dobit će dostojnu atletsku stazu

Foto: SDUŠ
1/7
22.01.2019.
u 17:05

Osmotračnu atletsku stazu sa svim pripadajućim borilištima, vrijednu 3,5 mililjuna kuna, u cjelosti će financirati će Središnji državni ured za šport

Grad od 60 tisuća stanovnika koji je nekad (1974. godine) imao i svjetsku rekorderku (Jelica Pavličić na 400 metara) konačno će dobiti dostojnu atletsku stazu.

Na karlovačkom nogometnom stadionu Branko Čavlović do rujna bi trebala niknuti staza vrijedna 3,5 milijuna kuna koju će, u cijelosti, financirati Središnji državni ured za šport.

Projekt atletske staze sadržavat će rekonstrukciju osam staza sa svim pripadajućim borilištima, a taj sporazum potpisali su zamjenik državne tajnice za šport Krešimir Šamija te gradonačelnik Karlovca Damir Mandić.

- Nakon što smo prošle godine financirali izgradnju atletske staze u Kninu, Središnji državni ured za šport financirat će izgradnju atletske staze u Karlovcu kako bi ovaj uistinu sportski grad dobio primjerene uvjete i za kraljicu sportova.

Vjerujemo da ćemo kroz Javni poziv, koji je upravo objavljen, uspjeti sufinancirati još ovakvih projekata diljem Hrvatske. Želimo svima omogućiti jednake uvjete za bavljenje sportom i ovo su samo neki od koraka koje činimo u ostvarenju tog cilja - kazao je Krešimir Šamija, zamjeni državne tajnice Janice Kostelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije