Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DILEMA NA DRAVI

Osijek htio odgoditi utakmicu protiv Rudeša zbog lošeg zraka. Preporuka odbijena! Igra se

Pogled iz zraka na požarište u osječkoj tvrtki za preradu plastike "Drava International"
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
07.10.2023.
u 15:32

NK Osijek nije bio osobito sklon odgodi utakmice, osobito zato što je ured župana uputio tek preporuku, a ne zabranu. Na Opus Arenu stigao je i Rudeš. Dva sata prije utakmice su uz fotografiju stadiona napisali "Vidimo se uskoro", dajući naslutiti kako će se ogled održati prema planu

U Osijeku se pojavila velika dilema oko odigravanja utakmice 11. kola HNL-a u kojoj se susreću NK Osijek i NK Rudeš. Utakmica se igra u subotu od 16 sati, a razgovori o njenom održavanju trajali su sve do sastanka uoči same utakmice.

Prema posljednjim informacijama, dogovoreno je da će se igrati. Problem se pojavio zbog loše kvalitete zraka nakon požara u dvorištu tvrtke Drava Internacional. Požar je planuo u srijedu, a nakon njega je u zraku ostala veća količina štetnih čestica.

GALERIJA Veliki požar u Osijeku

Pogled iz zraka na požarište u osječkoj tvrtki za preradu plastike "Drava International"
1/31

Gradonačelnik Ivan Radić preporučio je obustavu svih aktivnosti na otvorenom tijekom vikenda. Župan Ivan Anušić je nakon sjednice gradskog stožera civilne zaštite odgodio javne manifestacije zakazane za ovaj vikend, a zahtjev za odgodu utakmice poslao je i NK Osijeku.

VEZANI ČLANCI:

Klub nije bio osobito sklon tome, osobito zato što je bila riječ tek o preporuci. Na Opus Arenu stigao je i Rudeš, a dva sata prije utakmice su uz fotografiju stadiona napisali "Vidimo se uskoro", dajući naslutiti kako će se ogled održati prema planu. S druge strane, otakzane su manifestacije HeadOnEast i Febire.

VIDEO Kao da požar nije dosta... Pojavila se dimna pijavica na požarištu u Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije