Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi se okupili

Gračan: Pulski je travnjak izvrstan, ali ga čuvamo za utakmicu

Damir Vrbanović, Nenad Gračan
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.11.2013.
u 09:35

- Šitum se oporavio brže od očekivanog i vjerujem da na njega mogu računati već za utakmicu sa Švicarskom

Pred mladom nogometnom reprezentacijom Hrvatske (do 21. godine) dvije su kvalifikacijske utakmice za odlazak na EP. Naši će mladići u četvrtak, 14. studenoga, biti domaćini Švicarskoj (18.45 sati), a sljedećeg utorka, 19. studenoga, hrvatskoj će se vrsti sučeliti Latvija (16 sati), obje se utakmice igraju u Puli.

Izbornik Nenad Gračan odveo je momčad na pripreme u Umag, u hotelu “Sol Garden Istra” u ponedjeljak popodne okončano je okupljanje dolaskom “Talijana” Jedvaja, Radoševića i Perice. Iako se činilo da će “lokos” Mario Šitum zbog ozljede preskočiti ovu reprezentativnu akciju, i on je među Gračanovim odabranicima...

- Šitum se oporavio brže od očekivanog i vjerujem da na njega mogu računati već za utakmicu sa Švicarskom. Svi su ostali igrači zdravi, zasad je, eto, sve onako kako bi trebalo biti – rekao nam je Gračan, koji je prijepodnevni trening u ponedjeljak ipak odradio u Puli:

- Željeli smo odmah isprobati travnjak, koji je, unatoč nevremenu, u izvrsnom stanju! Malo nas je u radu poremetila jaka bura, ali ipak smo napravili sve što sam zamislio. U utorak ćemo vjerojatno vježbati u Umagu, kako bismo pulski teren sačuvali za utakmicu – kaže Gračan.

Na Gračanovu su popisu, podsjetimo, ovi nogometaši – vratari: Delač, Zelenika, Sluga; obrana: Miloš, Gorupec, Bručić, Župarić, Šimunović, Datković, Bubnjić, Jedvaj; vezni red: Mrzljak, Radošević, Močinić, Milićević, Brozović, Pajač; napad: Šitum, Pjaca, Mišić, Čulina, Oršić, Perica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije