Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA BEZ EURA
Povratak na članak

Gračan nakon ispadanja: Svaku utakmicu igramo s novom postavom, a igrači nisu u natjecateljskom ritmu

– Zaslužena pobjeda Švedske, koja je znala iskoristiti sve naše pogreške. Standardnost je došla do izražaja, Švedi su, naime, u deset utakmica u skupini promijenili dva igrača, a mi svaku utakmicu igramo s novom postavom – rekao nam je nakon utakmice izbornik Hrvatske Nenad Gračan

Komentari 14

TA
tarzan
23:00 10.10.2016.

Daj konačno ostavku jer nemaš uspjeha prepusti mjesto nekom mladom perspektivnom treneru

VL
TW
TWITOIST
02:43 11.10.2016.

Dovoditi Mamica u vezu sa ovom utakmicom je obicna glupost ,pa vecina ovog sastava je iz Hajduka i njemackih klubova,prema tome samo zloban covjek u dusi moze pominjati i povezivati Mamica i ovu utakmicu

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
23:44 10.10.2016.

Došlo vrijeme da slovenski treneri uče Hrvate igrati nogomet. Kad bi bilo skijanje u pitanju još bih i razumio. To je slika trenerske struke u Hrvata. Mlađi ne mogu dobiti šansu.

VL
CR
crodijaspora
13:06 11.10.2016.

Sramotan nastup Hrvatske i totalno kriv izbor igrač,Elez je katastrofa od igrača spor ko blato nijedan duel nemoze dobiti.Radošević trči ko muha bez glave.Kod Pašalića se vidi da nije dugo igrao ništa nije mogao.Vlašić je bojim se dosegao vrhunac taj dečko nije pokazao ni u Hajduku ništa ima 2 god. Ništa od njega.Livaković nesiguran. Ma neda mi se Jedino su Halilović i Perica nešto pokazali.Trener Gračan smiješan .

VL
ZO
zoca
23:03 10.10.2016.

U kojem ste vi ritmu?trbusnog plesa ? ajde molim te bolji su fizicki, trkacki i svakako , jednostavno bila je razlika u klasi i postavljanju igre i taktike..Razocaralo me htjenje pojedinih igraca npr Halilovica sad tek vidim da je miljama daleko od A tima ..Lose vodjena utakmica..Zasto su igraci fizcki lose pripremljeni??

VL
ŽU
žuti
11:06 11.10.2016.

Zar nije bila ludost tu generaciju povjeriti izraubanom šanklinija treneru koji je već jednom nogom u mirovini, umjesto da ih je vodio jedan od mladih talenata?!?

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:40 11.10.2016.

Nenad Gračan, Neno, doktor ( nogometa ) su ga zvali... dokaz kako dobar ili odličan igrač ne mora nužno biti i dobar trner.. žao mi je što to moram reć međutim nije uspio ni u rodnoj Rijeci pa ni drugdjee a volio bi da griješim

VL
Avatar HerojUlice
HerojUlice
00:29 11.10.2016.

nisam ni sumnjao da ces sebe staviti za krivca

VL
AJ
ajesmojadni
09:42 11.10.2016.

ako je rezultat 2: 4 u Trelleborgu onda je Hrvatska prošla. ...ggluupsson

VL
UN
Undertaker
08:29 11.10.2016.

Šveđani jesu skijaška nacija ali i nogometna. Naši treneri nakon dvije tri dobro odigrane utakmice dižu u nebesa momčad, time i sami sebe, da bi kasnije bili spušteni na zemlju i u došli u realnost. Uvijek ista priča, samohvala i samohvala. Rad, rad i samo rad, a ne samo talent i priča.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:22 11.10.2016.

Jednostavno nama nedostaje svježe krvi i pravog talenta do kojega smo najlakše dolazili na tradicionalnim domoljubnim lovištima novih balunaša i instant hrvatina u Bosni, Njemačkoj, Brazilu, Australiji, Švajcarskoj ili Srbiji.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:45 11.10.2016.

taj ne zna zabiti ni vlastitoj ženi, bivšoj kraljici ljepote ( 3 kćeri )

VL
OD
otac_domovine
00:27 11.10.2016.

Dok Mamić ne završi u zatvoru reprezentacije će nam voditi diplomirani popravljači televizora i plesači na štangi. Treneri koji se rotiraju na Dinamovoj i reprezentativnim klupama (s iznimkom Bilića) su hrvatska druga, a europska 5 liga. Šo reći o drogiranom Čačiću ili gospodinu "totalnom" Kruni Jurčiću? Pa onda Ivanković za kojeg znaš kada će pustiti utakmicu (da izjavu da će obući najbolje odijelo i uživati u nogometu). Pa nisi ti tu navijač da uživaš čovječe! Stvarno moraš biti talent ne otići na Euro s igračima poput Roga, Halilovića, Perice, Brekala, Pašalića (dobro Rog sada nije igrao, ali većinu jest)...Ova repka bi morala moći se plasirati na seniorski Euro. Kad vidim seniorsku repku Švedske koja je danas demolirala Bugarsku ili repku Nizozemske naši U-21 su im al pari po imenima i klubovima. Ako nisu u formi što ih držiš u igri. Ovog Radoševića treba poslati u jednom smjeru na Antarktiku. Taj nije odigrao dobru utakmicu zadnje 3 sezone. Imamo dovoljno igrača koji su u natjecateljskoj formi, ali ne plaćaju ćaći i Gračanu pa ne mogu vidjeti repke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.