Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNICA NA MEČU

Grabar-Kitarović: Tenisačima moramo pripremiti doček kao i nogometašima

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/4
23.11.2018.
u 20:39

- Navijat ćemo zdušno kao i do sada, da mi to već sutra riješimo pa da se u nedjelju onda malo opustimo - rekla je odlično raspoložena hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Hrvatska teniska reprezentacija povela je sa 2-0 protiv Francuske u finalu Davis Cupa koje je u petak započelo u Lilleu, nakon što je u prvom susretu Borna Ćorić svladao Jeremyja Chardyja sa 6-2, 7-5, 6-4, u drugom dvoboju dana Marin Čilić je bio bolji od Jo-Wilfrieda Tsonge sa 6-3, 7-5, 6-4. 

- Navijat ćemo zdušno kao i do sada, da mi to već sutra riješimo pa da se u nedjelju onda malo opustimo - rekla je odlično raspoložena hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je meč promatrala iz svečane lože u društvu predsjednice Hrvatskog teniskog saveza Nikoline Babić i ministra državne imovine Gorana Marića.

>> Pogledajte što su Marin Čilić i izbornik Željko Krajan rekli nakon prvog dana finala

U Lilleu je trebao biti i francuski predsjednik Emanuel Macron, ali su ga državničke obveze spriječile u dolasku.

- Nismo se čuli zadnjih nekoliko dana, nego prije nekoliko dana kad je najavio da ipak neće doći, tako da sam ja odlučila izravno doći u Lille, a ne u Pariz, na sastanak koji smo bili predviđali u jednom trenutku. Međutim, koliko ja znam u nedjelju su i neke obveze što se tiče Europske unije, a ovih dana je imao i nekoliko putovanja, tako da nije mogao doći, a zapravo smo se toliko dugo dogovarali da ćemo biti zajedno i da ćemo navijati - rekla je predsjednica nasmijavši se na novinarsku konstataciju kako je možda slutio da bi rezultat za Francuze mogao biti loš.

>> Pogledajte i što je rekao Borna Ćorić

- Ja bih došla čak i da ga slutim. Ja uvijek vjerujem u pobjedu i moramo vjerovati u pobjedu, s takvim stavom ići u svaku utakmicu, u svaki meč - zaključila je hrvatska predsjednica i najavila doček za tenisače kakav je nedavno i priredila nogometnoj reprezentaciji.

- Naravno. Moramo i za njih spremiti doček, kako da ne. Mislim da će ovo, u svakom slučaju, biti sjajna promocija Hrvatske u svijetu, a ja se veselim pobjedi i da ćemo slaviti, nadam se već sutra.

Kolinda Grabar-Kitarović
1/36

Komentara 23

HR
Hrvatska
21:07 23.11.2018.

Takoo jee kraljicee! Docek nego sta.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
23:56 24.11.2018.

Predsjednica opet dize tlak komsijama, neopisivo:)))

BU
Bubalamala
22:48 23.11.2018.

Jesmo ih pobijedili ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije