Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ SURADNJE

Gotovo je, ove riječi katarskog milijardera potvrđuju: Mbappe definitivno napušta Pariz

REUTERS/Gonzalo Fuentes
16.02.2024.
u 10:32

Nakon sedam godina na Parku prinčeva jedan od najboljih nogometaša na svijetu otići će iz PSG-a

Predsjednik Paris SG-a, katarski milijarder Nasser Al Khelaifi u četvrtak je od Kyliana Mbappea dobio informaciju da ne namjerava produljiti ugovor koji mu istječe 30. lipnja. Ponajbolji igrač svijeta informirao je predsjednika o tome da mu je želja napustiti klub te da bilo kakvi pregovori o novoj suradnji ne moraju ni započinjati.

Ova informacija još uvijek nije službeno potvrđena ni od strane PSG-a, a niti od samog Mbappea ili ljudi koji se brinu o njegovoj karijeri. No, francuski mediji barataju detaljima razgovora između igrača i predsjednika PSG-a.

"Očekivao sam ovo", tako glasi prva reakcija predsjednika Al Khelaifija na saznanje o tome da će jedan od najboljih igrača svijeta ovoga ljeta napustiti njegov klub.

Nitko nije očekivao tako jednostavan odgovor katarskog biznismena, ali jasno je da se u Parizu već naveliko pripremaju na život bez glavne zvijezde. Na njegovoj plaći uštedjet će oko 200 milijuna eura godišnje, što će se iskoristiti za dovođenje novih igrača, ali i pojačavanje ugovora nekim pojedincima koji su već u PSG-u.

Francuzi pišu o tome kako je razgovor Mbappea i Al Khelaifija u njegovoj kancelariji trajao oko sat vremena. Nagađa se da su pojedini detalji oko razlaza PSG-a i igrača već dogovoreni te da nitko nikome u lipnju neće raditi probleme. Prvi klub koji ga želi dovesti je madridski Real, no po saznanjima Fabrizija Romana, plaća koju mu sada nude puno je niža od one koju trenutno ima u Parizu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije