Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČAČKI SAN
Povratak na članak

Gotovo je! Mbappé ide u Real, potpisao je ugovor na pet godina uz smanjenje plaće

U PSG-u je Kylian imao 72 milijuna eura godišnje plaće, dok će u Realu imati oko 20 milijuna eura po sezoni uz velike bonuse (među kojima i onaj za potpis ugovora) i veliki dio novca od marketinških prava

Komentari 2

KU
Kujttim
19:35 19.02.2024.

Nagradno pitanje - da li bi Luka Modrić pristao ostati u Real Madridu i nositi broj 69. Siguran sam da bi ostao, čak mislim da ni minutaža nije toliko bitna, samo je pitanje da li će Real Madrid ponuditi Luki novi ugovor. U tom novom ugovoru ni plaća nije problem. Luka bi pristao na sve da još jednu godinu odradi u Realu jer će mu u Saudijskoj Arabiji biti puno, puno teže. Tamo će se morati nanovo dozativati u 40.-oj godini! To mu nije potrebno!

VL
Avatar Castro
Castro
14:52 19.02.2024.

Mislim da je svima jasno da se broj 10 POD HITNO mora osloboditi jer on dolazi. I nije to uopce problem, neka je tako...ali nacin je prilicno primitivan. I neposten. A nista...Baturina u PSG a onda ti je broj 100 u Dinamu slobodan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.