Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUKU NEĆE BITI SVEJEDNO

'Gorit' će Maksimir! Dinamo rasprodao sve ulaznice za derbi i proslavu naslova prvaka

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 24. kolu HT Prve lige
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
18.05.2022.
u 13:03

Rasprodan maksimalni mogući kapacitet stadiona tri dana prije utakmice jasno pokazuje težinu ove titule i ono najvažnije, da Dinamo nije ove sezone osvojio samo trofej nego i svoje navijače

Dinamo i Hajduk odradit će u subotu u 20 sati na Maksimiru posljednji derbi sezone. Sve je već jasno. Dinamo je prvak, Hajduk može i pobijediti u susretu, ali neće zasjesti na tron. Zagrepčani su već priredili slavljeničke rekvizite, a u proslavi će im zasigurno pomoći i gromoglasna navijačka kulisa. 

Naime, plavi su za derbi rasprodali sve ulaznice, njih 20.952, koliko ih je bilo dostupno domaćim navijačima. Za Hajdukove je namijenjeno njih još 2000, ali u Dinamu ne vjeruju da će ih sve prodati.

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 36. kola HT Prve lige Dinamo - Hajduk na stadionu Maksimir u manje od sat vremena rasprodane sve raspoložive pojedinačne ulaznice. Dinamo će tako na posljednjoj utakmici imati veliku podršku s tribina i pravu slavljeničku atmosferu za proslavu naslova prvaka!", pohvalili su se iz maksimirskog kluba.

Istočna tribina nije u funkciji pa je zato kapacitet smanjen. Naravno, ostaje tek maštati kako bi Maksimir grmio da su u funkciji Istok i četiri zatvorena reda Zapada, a naravno, Jug ostaje gostujućim navijačima.

U svakom slučaju, rasprodan maksimalni mogući kapacitet stadiona tri dana prije utakmice jasno pokazuje težinu ove titule i ono najvažnije, da Dinamo nije ove sezone osvojio samo trofej nego i svoje navijače. Možda jedne od najzahtjevnijih na svijetu. Stoga zasigurno i u ovome, rezultatski nebitnom susretu, očekuju potpunu predanost i napokon pobjedu nad najvećim rivalom za dodatnu euforiju u proslavi 23. naslova prvaka Hrvatske.

>> Navijači skinuli nogometaše Dinama:

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Asterix
Asterix
13:19 18.05.2022.

Dva penala i Hajduku ide utješna pobjeda.

BU
bum5bar
08:57 19.05.2022.

Pozivam Torcidu u što većem broju na Maksimir da se poklone šampionima jer Dinamo je pravi šampion

SI
Sibenik1
18:36 18.05.2022.

Poljud gori vec 20 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije