Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u Poljsku

Gorica prodala Zwolińskog, otkrivamo koliko je klub zaradio na transferu

Lukasz Piotr Zwolinski
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
07.02.2020.
u 22:18

U Goricu je Zwoliński došao u ljeto 2018., kao prvo prvoligaško pojačanje, a do danas je odigrao 54 utakmice i postigao 23 pogotka

Łukasz Zwoliński, 26-godišnji napadač HNK Gorice, napustio je klub i karijeru će nastaviti u Poljskoj, točnije u Lechiji Gdańsk.

Tamo će se pridružiti Luki Maloči, nekadašnjem kapetanu Hajduka, a trenutačno šestom klubu Prve HNL će pripasti odšteta od 350 tisuća eura.

Informaciju je potvrdio i klub na svojoj službenoj stranici na Facebooku:

- Nakon malo više od jedne i pol sezone u dresu našeg kluba, Łukasz je postao član poljskog prvoligaša Lechije Gdańsk.

U Goricu je Zwoliński došao u ljeto 2018., kao prvo prvoligaško pojačanje, a do danas je odigrao 54 utakmice i postigao 23 pogotka. Ubilježio je i četiri asistencije te devet žutih kartona u goričkom dresu.

Prije dolaska u Goricu Zwoliński je bio igrač Pogona iz Szczecina, Arke iz Gdynije, Gornika iz Leczne te Slaska iz Wroclawa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije