Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA

Gorica nakon preokreta slavila protiv Istre i ostala u borbi za Europu

Gorica - Istra
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/19
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.05.2019.
u 18:21

Golove za Goricu su zabili Ndiaye (60), Dvorneković (71), Zwolinski (80) i Muhamed (83).

Gorica je u 33. kolu HNL-a pred svojim navijačima svladala Istru s 4-1.

Puljani su ostali s igračem manje u 23. minuti kada je izravni crveni karton dobio Markus Pavić. Gosti, koji se bore za ostanak, nisu se predavali, pa je u 31. minuti Ganac Obeng Regan iskosa s desetak metara precizno pogodio same rašlje za neočekivano vodstvo Istre. Gorica je izjednačila u 60. minuti kada je Senegalac Cherif N'Diaye iz blizine pogodio mrežu.  U 71. minuti uslijedio je preokret jer je mladi Matija Dvorneković zabio za 2-1 udarcem s pet metara pod gredu nakon što je N'Diaye pogodio vratnicu. Na 3-1 povećava Poljak Lukasz Zwolinski na dodavanje Lovrića u 80. minuti, a tri minute kasnije Nigerijac Musa Mohammed udarcem s 30-tak metara šalje loptu u rašlje gostiju za 4-1. 

Gorica je peta s 53 boda, koliko imaju i Hajduk i Osijek, koji imaju i utakmicu manje. Istra 1861 je ostala predzadnja s 22 boda, šest manje od Intera. 

Pred 1500 gledatelja na Gradskom stadionu sudio je Batinić iz Osijeka. 

Strijelci: 0-1 Obeng Regan (31), 1-1 N'Diaye (60), 2-1 Dvorneković (71), 3-1 Zwolinski (80), 4-1 Muhammed (83)

Crveni karton: Pavić (Istra, 23)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije