Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINIŠA OREŠČANIN:

Gorica je za hrvatsku ligu Atlético Madrid!

Siniša Oreščanin
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
27.04.2019.
u 15:10

Nemojte misliti da ćemo se u Gorici zadovoljiti bodom, idemo po sva tri – najavljuje trener prvu pobjedu Hajduka protiv novopečenog prvoligaša

Pred Hajdukom je najteži test preostalog rasporeda Prve HNL. Na noge idu (16.30 sati) svojoj ovosezonskoj crnoj mački, Gorici, koju dosad ove sezone nijednom nisu uspjeli pobijediti.

Ne samo to, igrači Gorice imaju tek četiri boda manje od Hajduka te bi dobrim nastupom mogli zahuktati borbu za Europu.

>> Pogledajte video: Trener Nenad Bjelica produžio ugovor s Dinamom

Splitska momčad na krilima izvrsne izvedbe protiv Rijeke (4:0) ipak u ovom ogledu ima epitet favorita iako strateg bijelih Siniša Oreščanin poziva na oprez.

– Imaju jako dobru sezonu. Gospodin Jakirović radi jako dobro svoj posao, uigran i profiliran su sastav, sasvim drukčijeg stila (obrana i brza tranzicija) i bit će to sukob stilova. Gorica je za HNL Atlético Madrid – tvrdi Oreščanin, no ovo ne znači da će se zadovoljiti mrvicama.

– Nemojte misliti da ćemo se u Gorici zadovoljiti bodom, idemo po sva tri – najavljuje trener prvu pobjedu Hajduka protiv novopečenog prvoligaša. 

Siniša Oreščanin
1/19
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:28 27.04.2019.

Došao si po tri boda i dobio tri komada i nszad u spalato pjevajući na krilima pevača jurića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije