Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Gorica dvaput vodila, Inter u sudačkoj nadoknadi do tri boda

Gorica Inter
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/8
11.08.2018.
u 19:31

Inter je peti s tri boda, dok je Gorica ostala na jednom bodu. Pred 1800 gledatelja na Gradskom stadionu sudio je Jović iz Zagreba.

U dvoboju 3. kola Prve HNL u Velikoj Gorici su nogometaši Intera golom u posljednjim sekundama svladali Goricu s 3:2 (1:1). U sjajnoj utakmici punoj prepokreta sastav iz Zaprešića je došao do prvih bodova i prvih golova u novoj sezoni. 

Već u 5. minuti Gorica je povela nakon sjajnog prodora Nigerijca Iyayia Atiemwena, koji je iskosa snažnim udarcem i uz pomoć vratnice pogodio mrežu nemoćnog Kelave. 

U 41. minuti gosti su izjednačili nakon što je sudac Jović kontakt braniča Jovičića i Interova veznjaka Burzanovića okarakterizirao kao jedanaesterac, a s "bijele točke" je siguran realizator bio Komnen Andrić

Gorica Inter
1/8

U 47. minuti Gorica opet vodi pogotkom iz solo-prodora Uganđanina Farukha Miye, a vratar domaćina Kahlina potom je dvaput bravuroznim intervencijama sačuvao svoju mrežu. 

No, u 83. minuti niti Kahlina nije uspio spasiti da Karlo Muhar iz blizine pogodi mrežu za izjednačenje.  Napokon, u trećoj minuti sudačke nadoknade nakon velike greške obrane Gorice Ivan Mamut udarcem s dva metra donosi pobjedu Interu. 

Inter je peti s tri boda, dok je Gorica ostala na jednom bodu. Pred 1800 gledatelja na Gradskom stadionu sudio je Jović iz Zagreba. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
21:51 11.08.2018.

Turopoljci nema brige. Dok god je tu HighDug ne bute ispali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije