Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznato ime

Gorica dobila novo pojačanje: Bivši igrač Zagreba i Hajduka postao sportski direktor

HNK Gorica
06.11.2022.
u 11:33

Brkljača već ima dosta iskustva u sportskoj politici jer je jedno vrijeme bio skaut španjolskog Alavesa, a zadnji posao je radio u Hajduku i to kao glavni skaut.

Mario Brkljača potpisom ugovora i preuzimanjem funkcije sportskog direktora Gorice dobio je ovlasti provođenja sportske politike Kluba.

- Htio bih zahvaliti predsjedniku Črnku na ukazanom povjerenju. Poznajemo se duže vrijeme i mogu reći da imam veliki respekt prema njemu i njegovom radu u nogometu. Smatram da Gorica ima jednu zavidnu razinu organizacije kluba za naše prilike i da će biti puno lakše uklopiti se u radnu dinamiku kluba. Moramo dobro analizirati situaciju oko prve momčadi i napraviti korekcije koje će vratiti Goricu gdje joj je i mjesto. Imamo jasan cilj u ovoj sezoni, a to je zadržavanje prvoligaškog statusa i od danas sve podređujemo tome - naglasio je Brkljača, prenosi web stranica HNK Gorice.

Igračku karijeru Brkljača je započeo u NK Zagreb, zatim je preselio u Hajduk, a igrao je još za Cagliari, Sibir, SV Mattersburg, CSKA Sofiju i Krku. Po završetku nogometne karijere bio je skaut španjolskog Alavesa, sportski direktor u Rudešu, a posljednja funkcija bila mu je na mjestu glavnog skauta Hajduka.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije