Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI LI ON TO?
Povratak na članak

Gore nije moglo! Spasiti nas može legendarni Hrvat, ali Srbin je prepreka?

Goran puno zna, ima iskustva iz Davisova kupa i mislim da je prava osoba za novog izbornika. Goran je, osim toga, veliko ime u svijetu tenisa i mogao bi možda povratiti poljuljani autoritet izbornika – odgovara Nikola

Komentari 9

MA
mateistina
09:45 22.11.2019.

Treba pod hitno smjeniti predsjednika teniskog saveza i vratiti Krajana za trenera.

VL
DU
Deleted user
09:31 22.11.2019.

Kakav naslov ???? E Filicu...... Ti nisi novinar. Bolje ti je izvjestavaj sa Zivota na vagi ili neceg slicnog.

VL
JA
javor11
12:23 22.11.2019.

Umjesto jednog bahata, prepotentna i živčanog sa Ivaniševićem će reprezentacija imati dvojicu. A znanja nigdje.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
10:55 22.11.2019.

Sve je ovo igra...krajan je zrtva tih igara...ivanisevic koga je god trenirao taj nije bas dobro prolazio..evo na putu je da ga i đokovic nogira..ocito se trazi mjesto da se ivanisevica uhljebi a pilica stavi za savjetnika..no potpis treba staviti coric...hm..karakter ivanisevica i corica?...ne ide to skupa...na koncu ce hirzona vratiti..elem jeftin elem ga nitko ne sljivi a njemu dobro..

VL
PB
petar.bosnjakovic971
09:33 22.11.2019.

Ivanišević je cijelo vrijeme zaposlenik saveza i dobiva mjesečnu plaću za doslovno ništa.

VL
KA
kajinx
15:10 22.11.2019.

Sve te igre su uništavanje hrvatskog športa, košarka, rukomet, plivanje, tenis, atletika, sve. Zamislite "Hrvatska" TV neće prenositi utakmice reprezentacije! Zašto bi dozvolili narodu da se veseli i slavi !

VL
DG
Dado-Glavurdic
16:37 22.11.2019.

Samo malo pa di je tu Borna pa valda se i njega nesta pita za novog izbornika? Čovik koji je sminija Krajana prvaka svita a postavija početnika Skugora pa otera Karlovića i postavlja početnika Goju pa je postavija igrača Mektica koji ne igra singl dvi godine pa je na koncu odlučija da ne igra zbog iscrpljenosti čitaj straha da mu Nadal ne nalupa guzicu! Radite račun bez krčmara jer je on sada šef ove reprezentacije i biće onako kako on kaže e ma znaš

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:17 22.11.2019.

Što nisu Ivaniševića već jednom odbili jer je tražio 20.000 eura mjesečno?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.