Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gordie dwyer:

Sretni smo s bodom, ali to nije ono što smo htjeli

Gordie Dwyer
Marko Lukunić/PIXSELL
12.09.2015.
u 00:30

Medveščak je protiv Vitjaza izgubio sa 3:4 nakon kaznenih udaraca. Strijelci su bili Andreas Jamit, Tomas Mertl i Gilbert Brule

Medveščak se u Zagreb vraća samo s bodom s prve gostujuće turneje u novoj KHL sezoni. Dwyerova momčad e protiv Vitjaza u Podolsku (moskovska regija) izgubila nakon kaznenih udaraca sa 3:4 (1:0, 1:2, 1:1 – 0:1). Strijelci za medvjede bili su Andreas Jämtin, Tomas Mertl i Gilbert Brule.

- Sretni smo bodom, ali to nije ono čemu smo se nadali. Igrali smo tri čvrste i rezultatski tijesne utakmice. Možda smo ovaj put zaslužili više – rekao je trener Dwyer.

No, ponovno je nedostajalo malo sreće i drskosti, jer su medvjedi dvaput ispuštali rezultatsku prednost. Zagrebačka je momčad imala 18 (10 u zadnjoj trećini), a domaćin 16 minuta isključenja. Medvjedi su vodili s 1:0 i 3:2, ali ponovio se scenarij sličan kao i u nekim prethodnim utakmicama, kada su primili dva pogotka u minutu-dvije. Medveščak je na tablici zapadne konferencije osmi s 12 bodova, koliko imaju i Dinamo Moskva, Lokomotiv te Vitjaz, a prvi je CSKA sa 17 bodova. Nakon prve turneje medvjedi se vraćaju u Ledenu i u ponedjeljak igraju protiv Slovana (19.30 sati).

>> Medvjedi kod Vitjaza izgubili 3:4 nakon kaznenih udaraca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije