Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA

Gordan Jandroković uputio izraze sućuti obitelji Saračevića

Zlatko Saračević
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
22.02.2021.
u 15:14

"Uz iskreno suosjećanje, poštovana obitelji, primite još jednom izraze duboke sućuti", stoji u brzojavu sućuti predsjednika Sabora.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti obitelji proslavljenog hrvatskog rukometaša i trenera Zlatka Saračevića koji je iznenada preminuo u nedjelju nakon srčanog udara.

"Poštovana obitelji Saračević,

s dubokom žalošću primio sam vijest o iznenadnom odlasku gospodina Zlatka Saračevića. U ovim bolnim trenucima za Vašu obitelj, uime Hrvatskoga sabora, te moje osobno, primite izraze iskrene sućuti.

Gospodin Zlatko Saračević nesumnjivo bio je jedan od najboljih hrvatskih rukometaša. Bogatu karijeru obilježenu brojnim osvojenim trofejima i naslovima okrunio je 1996. godine u Atlanti osvajanjem olimpijskog zlata s hrvatskom rukometnom reprezentacijom, predvođenu izbornikom Kljaićem i Zlatkovim prijateljem i cimerom Iztokom Pucom.

I nakon završene igračke karijere, nastavio je obogaćivati hrvatski rukomet kao uspješan trener. Uvjeren sam da će biti upamćen kao, ne samo jedan od najboljih rukometnih strijelaca svojom 'zlatnom ljevicom', već i kao trenerski i ljudski autoritet, čime je iza sebe ostavio dragocjeno sportsko nasljeđe. Povrh svega, bio je veliki pozitivac i dobri duh hrvatskog rukometa.

Uz iskreno suosjećanje, poštovana obitelji, primite još jednom izraze duboke sućuti", stoji u brzojavu sućuti predsjednika Sabora.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:15 22.02.2021.

Trebala je HR Vlada to napraviti i za velikog umjetnika, poštenog ćovika i jugoslovena Đorđu Balaševića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije