Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao iz Šibenika

Goran Tomić novi trener Istre 1961: Moram se dokazati!

Goran Tomić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
22.07.2016.
u 16:07

U Kini sam ispekao trenerski zanat, jer vam je u Kini svaka utakmica kao finale Lige prvaka, kaže Tomić.

Šibenčanin Goran Tomić novi je trener Istre 1961, objavili su iz pulskog nogometnog prvoligaša. Tomić je preuzeo momčad iz Pule nakon povratka iz Kine i nakon što je vodio Šibenik u kvalifikacijama za Prvu HNL upravo protiv svoje sadašnje momčadi. 

"U Kini sam ispekao trenerski zanat, jer vam je u Kini svaka utakmica kao finale Lige prvaka, a u Hrvatsku sam se vratio iz obiteljskih razloga. Imam ogromnu želju potvrditi se u Hrvatskoj, pa sam potpisao za Istru 1961 na godinu dana, premda su u klubu željeli na duži rok, ali ja smatram da se prvo moram dokazati", istaknuo je Tomić.

Govoreći o postojećem igračkom kadru Istre 1961 on je naglasio da bi se taj kadar trebao pojačati s jednom špicom i jednim zadnjim veznim igračem te da će "dati sve od sebe kako se ne bi ponovila prošlogodišnja sezona".  

''Moj moto je uvijek bio agresivan nogomet i ne volim beskrajna dodavanja. Želim izvući maksimum iz ove ekipe koja po mom uvjerenju ima velikog potencijala", ustvrdio je Tomić koji će navečer pratiti utakmicu na Rujevici između Rijeke i Istre 1961 s tribina.

Momčad preuzima u utorak, po povratku iz Salzburga. 

Još nema komentara

RI
rikavac
16:31 22.07.2016.

ova momcad Istre ima potencijala iako nezna za pobjedu 10 mjeseci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije