Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE 500 HRVATA

Goran Šprem radi u turističkoj agenciji: Zanimanje navijača je veliko

Šprem
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
24.01.2014.
u 12:47

– Mi smo jedina agencija koja je imala ulaznice za završna dva dana EP-a. Zanimanje je bilo veliko. Ne mogu govoriti o imenima, ali će se na našem letu naći i neke od supruga i djevojaka naših igrača – rekao je Goran Šprem.

Večeras se na tribinama Jyske Bank Boxen arene očekuje i do 500 hrvatskih navijača. Turistička agencija Uniline organizirala je čarterski let pa iz Hrvatske dolazi njih najmanje dvjestotinjak.

– Mi smo jedina agencija koja je imala ulaznice za završna dva dana EP-a. Zanimanje je bilo veliko. Ne mogu govoriti o imenima, ali će se na našem letu naći i neke od supruga i djevojaka naših igrača – rekao je Goran Šprem, bivši zlatni iz Atene koji radi u turističkoj agenciji.

Dancima bučna podrška

Večerašnja polufinala igraju se u dvorani Jyske Bank Boxen u Herningu koja prima do 15 tisuća ljudi pa će Danci imati bučnu podršku. Prvi na parket će rukometaši Francuzi i Španjolci koji igraju u 18:30, a u 21 sat počinje borba za finale između Danske i Hrvatske.

>> Hrvatski rukometaši su samo jednom svladali domaćina

Tko će proći u finale, Danska ili Hrvatska?

Komentara 2

MI
mikic82
14:30 24.01.2014.

Dosli bi i mi iz dijaspore kojima to nije daleko samo po kriteriju di jedna agencija ima karte za nasu tribinu to je nemoguce. Sramota

BO
BOBOLE66
16:13 24.01.2014.

200 KM SAM OD DANSKE IMA NAS PUNO OVDE KOJIBISMO DOSLI DATI PODRSKU NASOJ REPKI ALI KARTE DOBITI NEMOGUCE A I OVO JE VEC NAMJESTENO POCEVSI OD GRUPA PA NADALJE SRAMOTA ALI DJECKI MISMO SVI UZ VAS PAMETNA IGRA IA I IZNENADJENJA TO NAM MOZE POMOCI IZBORNICE VISE MJENJAJ DRAGO NIKAKO NE IGRA ON GORI OD ZELJE UBACI GA I NEKA MOMAK POKAZE SNAGU ODMORAN JE AJMO HRVATSKA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije