Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN SABLIĆ:

Bagarić je naša prva napadačka opcija

Dražen Bagarić
Miranda Cikotic/PIXSELL
21.11.2015.
u 14:13

'Ciljevi i dalje ostaju isti, biti što bliže vodećem trojcu, u svakoj utakmici uzeti pun plijen.'

Otkako je Goran Sablić na klupi Splita zamijenio Zorana Vulića osvojio je deset od petnanaest mogućih bodova. Taj učinak želi oplemeniti s još tri boda, a za to će mu trebati pobjeda protiv Istre u Puli.

- Ciljevi i dalje ostaju isti, biti što bliže vodećem trojcu, u svakoj utakmici uzeti pun plijen. Takav je plan i za utakmicu s Istrom - kazao je Sablić.

No, iste planove ima i Istra.

- Istra je promijenila trenera koji je dugo bio u klubu, znamo da im trebaju bodovi. Motivirani smo, užitak je gledati igrače na treningu - rekao je Sablić.

Splitov trener željno je čekao stanku zbog reprezentacije kako bi igrače što duže imao na okupu na treningu.

- Ova stanka nam je dobro došla, moji igrači su "gladni", jedva čekaju utakmice. Mi želimo biti brzi, direktni, želimo dominirati. Od prvog dana trudim se igrače dovesti u situaciju da imaju posjed lopte, da dolazimo u završnicu sa što više igrača, da se ugodno osjećaju u igri - kaže Sablić.

Riješio je i pitanje prvog napadača.

- Bagarić je u ovom trenutku prva opcija za tu poziciju. Pratim igrače na treningu, provjeravam tako da znamo što trebamo napraviti u dvanaestom mjesecu - zaključio je Sablić.

>> Najmlađi HNL trener: On je sušta suprotnost brojnim hrvatskim stratezima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije