Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb u Švicarskoj

Goran Perkovac: Schaffhausen je lošiji nego lani, neuigran je

'29.09.2012., Zagreb - Rukometna utakmica Lige prvaka, CO Zagreb - Pick Szeged. Marino Maric. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
11.10.2012.
u 14:45

O Mamiću: 
Bili su oduševljeni njime, ali sada je to splasnulo i igra vrlo malo

Goran Perkovac bio je kapetan hrvatskih rukometaša koji su u Atlanti 1996. osvojili zlatnu olimpijsku medalju, bio je i trener Kadettena iz Schaffhausena, danas je izbornik švicarskih rukometaša. Odlično poznaje stanje u švicarskom rukometu, naravno i u Kadettenu. A u četvrtak (20 sati, HTV2) rukometaši CO Zagreba gostovat će u 3. kolu Lige prvaka u schaffhausenskoj ABC Areni.

Prošle sezone zagrebaši su dvaput slavili igrajući protiv Kadettena. Na gostovanju su teško stigli do 28:27 pobjede. Je li domaćin jači ili slabiji nego prošle sezone?

- Lošiji je, što pokazuju i rezultati. Igrački možda i nije slabiji, ali nedostaje mu uigranosti - ocjenjuje Perkovac.

Sjajni Graubner otišao je u Bundesligu, osjeti li se to u igri Švicaraca?

- Odlaskom Graubnera Kadetten je puno izgubio i na igračkom i na ljudskom planu, jer je David iznimno dobar igrač, pošten i pametan momak.

Kako se u novoj sredini snašao hrvatski juniorski reprezentativac Marko Mamić?

- Gotovo da i ne dobiva šansu, ukoliko je i dobije onda je to maksimalno pet minuta. U početku su bili oduševljeni njime, a sada je to nekako splasnulo.

Christian Dissinger, Nijemac koji je bio MVP juniorskog EP-a, vratio se nakon duge stanke uvjetovane ozljedom.

- Dissinger se pomalo vraća u formu i mogao bi biti iznimno dobar igrač, ali je dosta prepotentan i ne može potpuno zamijeniti Graubnera. Dissinger zabija dosta, vrlo je opasan u napadu. Quadrelli neće igrati, a Kukučka hoće, jer je za Kadetten jako važno da prekine negativan niz.

MARINO MARIĆ

Lani je u dvije utakmice Švicarcima zabio 9 komada

Komentara 1

NE
neki
16:01 11.10.2012.

Goran Perkovac je bio igračina!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije